Nga aktiviteti i OVL UÇK Faton Klinakut me staf

Sot, në prani të familjarëve, bashkëluftëtarëve, institucioneve të komunës së Malishevës e miqve, u shënua 1-vjetori i ndarjes nga kjo botë, i veteranit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Brahim Krasniqi.

Lavdi jetës dhe veprës së tij!