Davidi një nga mbi 50 mijë tifozët në Dortmund në mbështetje të Kombëtares sonë

Tifozeria shqiptare kudo në botë meriton vleresimin tonë maksimal dhe në ndeshjen që ne humbem 2-1 me gjigantet botëror italianet në Dortmund në mesin e mbi 50 mijë vetave ishte dhe mërgimtari David Nue vëllai ynë punëtor atdhetar e njeri model për të mirë në çdo aspekt

Kjo tifozeri ka magjepsur dhe top mediat boterore sportive si Eurosport , DAZN etj

Erald Selca