Atdhetari Adi Veseli nga Amerika me djalin e tij ishte në Dortmund në takimin Shqipëri-Itali

Atdhetari i çmuar mergimtari biznismeni Adi Veseli udhetoi nga Amerika e largët me pa ndeshjen e europianit Shqipëri Itali me të birin e tij keshtu Adi edukon fëmijet me dashurin ndaj Shqipërisë në cdo aspekt dhe në planin sportiv .

Familja e nderuar Veseli janë shembull i patriotizmit të shëndoshë dhe njerez model për të mirë andaj i çmojm dhe nderojmë maksimalisht

Tifozeria jonë ka mahnitur boten , nga kater cepet e botes duke shpenzuar për ta lartesuar emrin Shqipëri

Erald Selca