Podgorica, të mos tallet me shqiptarët!

Shqiptarët nën pushtimin malazez vazhdojnë të jenë të diskriminuar dhe shikohen si qytetar të rendit 4 ose 5 -të nga Podgorica zyrtare ndonese ishin vet shqiptaret që ndikuan ta fitojnë pavaresinë nga Serbia ish unioni Serbi /Mal i zi
Aparteid , spastrim etnik i heshtur mosndarje e buxhetit për Komunat shqiptare .
Pengesa në arsimim , përdorim të Flamurit Kombëtar e bastisje e arrestime të shpeshta të veprimtarëve tanë .
Janë një varg problemesh , mërgata e nderuar e Malësisë pavaresisht këtyre trysnive me aq sa ka mundesi të vinë sa ma shpesh në këto troje të Shqipërisë

Leave a Reply