Ilir Gashi Kryetar i OVL UÇK -së Kryshec nderon dëshmoret me rastin e 5 Majit

Sot Kombi ynë shënon Ditën e Dëshmorëve.
Si popull që sakrifikuam ndër breza, kjo ditë na kthen kujtesën tek sakrificat shekullore që gratë dhe burrat shqiptarë nuk kursyen për të mirën e vendit dhe popullit tonë.
Lavdi dhe respekt për të gjithë ata që dhanë jetën për liri. Disa qe hedhen si gjelat e bejn reklama per luften nuk dolen se nuk i len ndergjegjeja e zhytur qe kan ne famile se hajnit e ikacakat si lejojn mem dal me ber Homazhe per ket ditë te shejte lavdi te gjithë Deshmorve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *