Akademi Përkujtimore për Lajmëtaret e Lirisë

Akademia Përkujtimore për Heronjtë e Kombit ZAHIR PAJAZITI, EDMOND HOXHA dhe HAKIF ZEJNULLAHU
do të mbahet të mërkurën me 30 janar 2019 Ora 11:00, në Junik (salla e Asamblesë Komunale).
Lavdi Dëshmorëve të Kombit.

Leave a Reply