Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton jetën dhe vepren e ushtarakut Enverist Ndue Dodaj

Ndahet nga jeta shoku ynë Ndue Dodaj Nje oficer Gjeneral i shokut Enver Hoxha Lavdi veprave te tija ku qdo here kishte synim kryesor Shqiperin Etnike Ashtu siç deshti i madhi Enver Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *