Ali Krasniqi ky vigan kombëtar i paharruar

Ali Sali Barani siç e ka njohur mbarë treva jonë Lugu i Baranit , Kosova Shqipëria dhe Diaspora ishte një njeri shembullor i cili tere jeten e tij jetoi me punë djersë dinjitet

Baca Ali ky vigan kombëtar i takon plejades së parë të mërgimtareve ne vitet 60-70 ta , dhe ju ka bere mire njerezeve shumë duke marre në gyrbet qindra veta dhe banesa e tij ishte strehe e shqiptareve pa dallim

Përvec se mbajti familjen e vet dashamiret baca Ali ndihmoi minatoret ndihmoi shkollen shqipe , ndihmoi per ura xhami kisha aksione humanitare duke mos u ndal kurrë dhe kur erdhi lufta e UÇK-së me djalin Gjavitin dha mijera DM për luften dhe i biri i tij heroi i gjallë i kombit SALI KRASNIQI u plagos si luftetar trim e i oreve te para të UÇK -së e sot është dr.shkencave

Baca Ali la gjurme shembullore kudo , la pas veta djem vajza nipa mbesa familje të ndershme atdhetare e tejet të respektuar

Ali Krasniqi i takon burrave të shquar të kombit shqiptar , jeta dhe vepra e tij kolosale do kujtohet sa te rroje atdheu ynë Shqipëria

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *