Anton Antoni na sjellë atmosferën e pashkëve në Gllogjan

Veprimtari patrioti pedagogu njeriu i vlerave Anton Antoni na sjellë me një foto me vlerë atmosferen festive ndërvëllazerore në Gllogjan dhe Lug të Baranit .

Portali ynë uron nga zemra me thënien e të madhit Gjergj Fishta atit nderuar vërtet kemi bajram e pashkë po shqiptarin e kemi bashkë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *