Një jetë luftëtar i Shqipërisë Etnike Enver Hoxha Klein

Familje e madhe e kombit e urtë puntore e militantë të kombit .

I tillë është dhe luftëtari i shquar i dënuar politikisht me dhjetra trima tjerë të Grupit të Kumanovës Enver trimi ynë ky kolos Shqipërie .

Enver , Malishevë Lendrit Demë Val Zeka të gjithë jeni heronjë dhe nuk u harrojmë si liridashes që jeni .

Erald Selca

Leave a Reply