QEMAL STAFA HERO I KOMBIT

QEMAL STAFA -HERO I POPULLIT

Pasnjë dyshim një nga figurat më të ndritura të shekullit 20-të , intelektual i shquar e vizionar gueril trim e organizator i pashoq i rinisë dhe popullit në luftën kundër nazifashizmit vrastar .
Shkrimet e tij mendimet e tij janë burim frymëzimi brez pas brezi liridashësish

Enver Hoxha e kishte shok vëlla e bashkëluftëtar , Humbja e tij ishte e madhe për aradhat partizane dhe vet kombin tonë të shumëvuajtur .

Leave a Reply