Behxhet Reçica shtyllë e Nismes në Vranidoll dhe Prishtinë

Veprimtari i LPK UÇK aktivisti i Nismas Behgjet Reçica, socialdemokrate vazhdon të jetë shtyllë e nismes në vranidoll dhe Prishtinë dhe besnik i madh i Fatmir Limajt e vizionit të tij atdhetar dhe për të mirë të popullit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *