Shqipëria nuk bëhet duke fal Dritan Dajtin !

Sistemi i drejtësis është mollë e kalbur në trojet tona dhe është sistem i korruptuar skajshmërisht .

Vrasësi i 4 policëve nga krimineli Dritan Dajti po falet po i hiqet dënimi maksimal dhe po vriten 4 dëshmorët për së dyti .

Drejtësia shqiptare le për të dëshiruar thotë për JaninaPress z.Erald Selca

Leave a Reply