Nesër Grand Slam Paris 2019

Nesër fillon gara e madhe Grand Slam Paris 2019 ??

Atje nesër do të ndeshen tre garues:

Distria Kransiqi (-48kg)

Nora Gjakova (-57kg)

Akil Gjakova (-73kg)

Ndeshjet live mund t’i ndiqni nga ora 09:00 në linkun:

https://live.ijf.org/gs_fra2019/live_video

Në anën tjetër 4 garues do të marrin pjesë në Kupën Evropiane U18 në Follonika të Italisë nesër dhe pasnesër ??

Erza Muminoviq (-48kg) ndeshet nesër,

Fationa Kasapi (-57kg),

Anes Veseli (-81kg)

Rios Kuka (-90kg) do të ndeshen pasnesër.

Leave a Reply