SEZAIR BELEGU KY HERO I GJALLË I UÇK’SË

Lufta e lavdishme e UÇK -së gjaku i mijër dëshmorëve e gjymtyret e invalideve lufta e veteranëve të vërtet solli lirinë e Kosovës

UÇK ja ndryshoi historinë , një nga ata heronjë të gjallë që bëri epokë është heroi i gjallë Sezair Belegu i cili me familje i dha kombit cdo gjë .

Sezairi kur ra kushtrimi në Prekaz e Gllogjan në pranveren e 98 tes me qindra djem asfalti nga mbarë Dukagjini u rreshtua pranë Komandantit më të madh Ramush Haradinajt .

Në luftë e deshmoi veten kudo Sezairi , pas luftes me punë e djersë jeton dhe vepron në Pejën tonë dhe është shembull për mirë në çdo aspekt .

Luftëtaret e UÇK -së janë ajka e kombit

Erald Selca

Leave a Reply