Selca:Bashkimi Kombëtar detyrë mbi detyra

Mbarë kombit shqiptar në viset tona në liri dhe nën okupimin serbomalazez , makedon dhe grek mbarë mërgatës urime përvjetori i pavarësisë së shtetit të dytë shqiptar Kosovës martire pararoje e Shqipërisë .
Amaneti i dëshmorëve dhe idealet na obligojnë për Bashkimin Kombëtar Shqipërinë natyrale si fuqi rajonale .
Ne duhet të tejkalojmë egot tona dhe të punojmë për bashkim me cdo kusht me çdo çmim .

Leave a Reply