FRONTI POPULLOR :PAVARËSIA RRUGA DREJT BASHKIMIT KOMBËTAR

Fronti Popullor i Enver Hoxhes në Ferizaj uron mbarë kombin shqiptar në botë , dhe thekson se pavarësia e Kosovës është rruga drejt bashkimit kombëtar .

Fronti Popullor thekson se do të realizohen amaneti i dëshmorëve dhe vet shokut njëshit Kryekomandantit Enver Hoxha për një shtet shqiptar .

Ferizaj 17 shkurt 2019 të

Kryetar Agim Xhigoli

Leave a Reply