Selca:UÇK-ja do mposht dhe Gjykaten Speciale

Ismet Tara , Salih Lajçi çdo epror dhe luftëtar i UÇK -së janë heronjë dhe shpëtimtar të popullit shqipëtar nga zhdukja që deshi Serbia të na bënte e cila dhe sot përpiqet të na zhduk nga faqja e dheut .
Çdo tentativë e Gjykates së padrejtë speciale për ta njollosur denigruar luftën tonë të drejtë do dështoj me turp sepse një Gjykatë e tillë ekskluzive do duhej për Serbinë Fashiste .

Leave a Reply