Mungesa e përmendores së ADEM JASHARIT në Prishtinë turp i madh !

Edhe ky 28 Nëntor po na gjenë në Prishtinë pa përmendoren e Kryekomandantit Legjendar të UÇK-së të madhit e të pavdekshmit ADEM JASHARI simbolit të luftës sonë për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar sakrifica e të cilit me familje nuk njihet në historinë tonë dhe atë botërore .

Deri kur do vazhdojë ky turp shtetëror dhe kombëtar , kjo është e pafalshme dhe përmendorja sa më parë duhet të inagurohet në Prishtinë që të vizitohet nga miliona shqiptar me deshirë dhe përulje admirim e dashuri të pakufishme ndaj kryevleres sonë kombëtare mishërimit rezistences armatosur sepse liria nuk do vinte kurrë pa dal malit me armë në krah për ta dëbuar armikun .

Duhet të mësohemi ti nderojmë kryevlerat Kombëtare nga Mbretereshë Teuta Skenderbeu e deri te famëmadhja UÇK-ja e cila ka berë epokë ndonese e vogël në numëra .

Pa Adem Demaçin lavdimadh ,nuk do ishte Adem Jashari e pa Adem Jasharin nuk do ishte as UÇK-ja .

Nuk është kurrë demode të jesh atdhetar ta duash kombin tënd me shumë se çdo gjë tjetër në ketë botë .
Turp dhe tradheti kombëtare është të mohosh luftërat e sakrificat tona nëpër shekuj 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *