Përdhunimi i shtetit nga bandat politike

Po vazhdon të përdhunohet vidhet zhvatet shteti nga pas lufta nga bandat politike se këto nuk janë parti politike po banda hesapi mercenaresh e matrapazish .

Të gjitha qeveritë e pasluftës mision e kanë pas pushtetin hajninë e poshtërimin e popullit mallkimi i të cilit do ti zë .

Kanë uzurpuar çdo gjë , me pas mundesi dhe ajrin na e vjedhin .

Dëshpërim total jo në planin personal , po atë kombëtar njerëzor .

Më meritoret sot vdesin urie , jetojnë me lëmosha e askushat ka….k… e partive janë kudo ne cdo pore.!!!!

Leave a Reply