Arben Hito , dhe Hotel Iliria Sarandë shembull në turizëm

Saranda kjo perlë e kombit tonë është atraksion për shqipëtaret dhe të huajt .

Një patriot i nderuar shqipëtar zakoni si Arben Hito është shembull i një afaristi hotelieri të ndershëm , patriot që e do Kosovën krejtë viset tona mërgaten .

Vëlla Arbeni me punën e tij stafin e tij profesional pretë një sezon sa më të mbarë turistik dhe sa më shumë suksese e integrime ndërshqiptare .

Shqipëtaret e Shqipërisë duhet ta shfrytezojne turizmin malor në Kosovë e vise tjera e ne shqipëtaret jashte vendit amë duhet bëjmë si tash 20 vite ende turizem patriotik pa paragjykime e barriera se gjaku u derdh të mos kemi kufi

Shqipëria mbi çdo gjë

Leave a Reply