Anton Antoni dhe Agim Desku burra të pendës dhe Kombit

Portali JaninaPress sjellë një foto me peshë me vlera të dy burrave të kombit pendës nderit dhe shqipëtarisë si z.Anton Antoni dhe z.Agim Desku .

Burra zakoni , lokomotiva të çeshtjës kombëtare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *