Ish Luftëtari i UÇK-së Deputeti i AAK -së Gazmend Syla kujton bashkëluftëtaret dëshmor

Në 22-vjetorin e rënies, kujtojmë bashkëluftëtaret tanë, që patën fatin ta shkruajnë dhe të mbesin në historinë më të ndritshme të vendit tonë.
Kujtimi për ta është i pa harruar.
Lavdi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *