Trimat e Epopesë së Kumanoves nuk i harrojmë

Po bëhen 4 vite nga rënia heroike e djemëve tanë heronjë si Nusret Kaloshi , Beg Rizaj , Mirsad Ndrecaj etj dhe kemi dhjetra bashkëluftëtar trima shok në burgjet sllavomaqedone të mbajtur si pengje .

Çlirimtaret tanë si Enver Hoxha Klein Muhamet Krasniqi Malisheva Val Zeka Lendriti Dema Sami Ukshini etj janë vlera kombëtare dhe ne nuk i harrojmë kurrë sepse luftuan për viset e robëruara .

Në betejën e Kumanoves trimat tanë respektuan ligjet zakonet e luftës duke ruajt civilët dhe në fushëbetejë armiku pësoi humbje të konsiderushme.

Duhet si komb shtresat atdhetare kudo ku jemi të angazhohemi për lirinë e tyre e bijëve me të mirë të Shqipërisë .

Erald Selca

Leave a Reply