Komandant Enver (Avdyl)Rafuna humanist dhe atdhetar i madh

Atdhetaria dhe humanizmi janë vlera botërore , vlera të njerezimit dhe këto atribute i ka dhe i nderuari Enver Rafuna emer i spikatur i kombit i ndershëm i dëshmuar në luftëra të UÇK -së dhe në shtetendertim .

Misioni i tij humanitar kudo në viset tona meriton respekt maksimal dhe mirë bën që ju gjindet shtresave më në nevojë .

Fjalë miradije për z.Enverin thotë i palodhuri Afrim Mustafa i cili e vlereson lart veprimtarinë e tij atdhetare liridashese humane e njerezore në këto kohë të rënda .

Erald Selca

Leave a Reply