Selca:Lugu i Baranit i harruar !

LUGU I BARANIT , TREVA E HARRUAR NGA PASLUFTA !

Lugu i Baranit kjo trevë e shquar e kombit ky bastion shqiptarizme , kjo trevë që nuk ju nënështrua kurrë otomanëve malazezeve serbëve , kjo vatër e dijes dhe UÇK-së që kombit i dha bijë e bija të spikatura nga paslufta u harrua fare dhe ka zero investime nga të gjitha qeveritë lokale në Pejë dhe Prishtinë .

Lugun e Baranit si krejtë trevat e kanë parë veç si hambar votash dhe mandej e kanë injoruar dhe harruar , e di që kritikat nuk i do ky milet po ky o realitet sepse Lugu i Baranit ka ngelur zorrë qorre dhe jeton kryesisht nga bujqësia dhe reminitencat e mërgates sonë .

Mungojnë investimet kapitale infrastrukturore shtepitë e kultures fushat e sportit çerdhet mungon çdo gjë sepse shteti nuk ka venë dore fare paturpesisht !
Kjo trevë meriton vëmendje në të gjitha fshatrat nga Raushiqi në Gllogjan e Nepole sepse ka dhenë atomin e fundit për liri e çlirim !

Erald Selca

Leave a Reply