Agim Xhigoli-Kryetar i Frontit Popullor baca Jakup Krasniqi zë i Shqiptarizmes

Enveristet Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli në një prononcim për JaninaPress thekson se sot në Hagë ish zedhenesi i UÇK-së Jakup Krasniqi mbrojti UÇK dhe kombin dhe demaskoj gjykaten antishqiptare .

Gjithmonë ne do jemi me ju bashkëluftëtar thekson shoku i çmuar Agim Xhigoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *