Xhemajl Bega atdhetar dhe rapsod i nderuar

Portali JaninaPress dhe unë opinionisti veprimtari Erald Selca e vlerësojmë lart patriotin e nderuar mërgimtarin Xhemajl Bega i cili qysh i ri ka qenë aktiv në ceshtje kombëtare dhe aktivitete kulturo-artistike

Xhemajli ashtu si e mbarë mërgata që mbanë kombin gjallë është përherë aktive në mbremje ndryshme muzikore me muzike mirefillte shqipe dhe duke ruajtur traditat sëbashku me dashamiret e tij

Erald Selca

Leave a Reply