Krushë e Madhe vendi ku u krye krim kundër njerëzimit

Krushë e Madhe , Luginë Lotësh dhe dhimbje e krenarie para 20 vitesh falangat pushtuese serbomëdha vranë qindra burra gra fëmijë kryen krim kundër njerëzimit ashtu siç kishin vepruar në shumë pjesë të Kosovës dhe në Kroaci e Bosnje .

Jugosllavia fashiste , kryeqendra e krimit Beogradi dëshironin spastrim etnik dhe zhdukje të qënies sonë .

Haga dhe e ashtuquajtura drejtësi ndërkombëtare dështuan në ndëshkimin e Serbisë sepse kriminelët ende sorollaten të lirë

Poashtu shteti i Kosovës ka dështuar në sensibilizimin e opinionit botëror me atë çfarë ka ndodhur te ne .

Bashkëndjejmë me familjaret e të rënëve të zhdukurve , dhe gjithëmonë duhet të përulemi para sakrifices më sublime të martirëve tanë .

Leave a Reply