Selca:Me 9 Maj të dalim të gjithë në protesta për trimat e Epopesë së Kumanoves

Veprimtari dhe opinionisti ish luftëtari z Erald Selca me bashkëluftëtarin të nderuarin Perparim Osmani apelojnë për pjesëmarrje masive në Ferizaj dhe kudo me 9 Maj .

Duke nderuar vlerat nderojmë veten tonë gjakun e derdhur dhe sakrificen

Leave a Reply