E.Selca:Fronti Popullor ngushëllon familjen Ibrahimi -Xhigoli për vdekjen e Valentina Ibrahimi-Xhigoli

Fronti Popullor me pikëllim të thellë mori lajmin për vdekjen e znj.Valentina Ibrahimi-Xhigoli dhe ju shpreh ngushëllime familjeve miqeve dhe dashamirëve .

Shtetet tona Kosova dhe Shqipëria të investojnë në shëndetsi urgjentisht sepse po na ikin jetë të shumëta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *