Peja proteston për Trimin Val Zeka dhe trimat tjerë nesër në ora 12.

Peja nesër proteston për trimin e madh Val Zeka dhe trimat tjerë të Grupit të Kumanovës të cilët meritojnë mbështetje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *