Çamëria nuk duhet të harrohet !

Çeshtja çame i takon mbarë kombit dhe nuk guxon të harrohet .

Kujtojmë Javen çame dhe holokaustin çam të kryer nga grekët !

Ndërkombëtarizim i çeshtjes çame duhet jetë kryefjalë e diplomacisë sonë .

Leave a Reply