Pedagogu Anton Antoni mbyll edhe një vit shkollor me sukses

Veprimtari i kombit aktivisti i palodhur i kombit Kryetari i Bl Gllogjan pedagogu eminent z.Anton Antoni është i pandalshëm si uragan qoftë në nderim bashkëluftëtareve të UÇK -së qoftē në punet për komunitet dhe në fushen e diturisë me nxënësit .

Edhe një vit shkollor u mbyll me nder , suksese nga nxënësit e tij dhe puna e tij voluminoze prandaj meriton komplimente për këtë elan punë vrull si njeri i dashur për të gjithë .

Të tillë njerëz i duhen kombit .

Leave a Reply