Komandanti dhe ilegali Fatmir Humolli uron Kombin me rastin e 28 Nëntorit

Më 28 Nëntor 1912, shqiptarët e të gjitha viseve bashkë i’u bënë ballë vështirësive, me luftë e me shpirt për shpalljen e Pavarësisë.
Në këtë 28 Nëntor i gjithë populli shqiptar është bërë bashkë për ta tejkaluar këtë fatkeqësi.
Populli jonë është bashkë edhe në të mirë edhe në vështirësi. Uroj që edhe klasa politike të bëhen bashkë, njësoj siç është populli.
E ashtu siç ndihet shqiptarët NJË, edhe shtetet tona të bëhen NJË!

Urime 28 Nëntori, dita e shpalljes së Pavarësisë së kombit shqiptarë dhe dita e Flamurit!

Leave a Reply