Foto Historike nga Heronjët Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Heronjët e Kombit Shqiptar Koloset e lavdishem të pavdekshmit e rezistences armatosur viganet liberatorë
Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani.

Fotografia e bërë në Tiranë në vitin 1997.

Figura madheshtore të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës , të pendës dhe armëve .
Një jetë luftë për Shqipërinë 🇦🇱🇦🇱

E.Selca foto është marrë nga nipi i Heroit Fahri Fazliu i ri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *