Me 27 Prill Aktivitete të mëdha për Dëshmorët e Skivjanit

Portali JaninaPress raporton se me 27 Prill në Skivjan dhe Gjakovë do ketë aktivitete të shumëta për dëshmoret në krye me kolosin Shkelzen Brahimaj.

Të paharruar dëshmoret dhe martirët , respekte mërgates banoreve Skivjanit për rregullimin e sheshit.

Leave a Reply