Selca:Rrustem Binakaj do kujtohet përjetë si veteran i arsimit dhe çeshtjës kombëtare

Na iku vetëm fizikisht nga jeta kolosi veprimtari veterani doajeni i arsimit rezistences nën ish Jugosllavi dhe kontribuesi i madh i UÇK.-së me djem nga Europa në Amerikë .

Burra të tillë të kombit do kujtohen brez pas brezi se shkrinë çdo gjë për Shqipërinë lirin e trojeve të saja .

Erald Selca publicist dhe ish luftëtar i UÇK -së

Leave a Reply