Shoqëri e çoroditur !

Në vend të protestohet masovikisht , kundër dhunimit terrorit mbi vajzën nga mësuesi , polici dhe mjeku vrastar shoqëria jonë “moralizuese” me disa pseudoimam e dallkaukë gjykojnë vajzën e traumatizuar !

Gjithëandej trojeve tona , jemi katandisur si mos më keq në krizë vlerash dhe identiteti !

Leave a Reply