Fronti Popullor kujton Heroin Riza Cerova

Riza Cerova një nga Figurat më të shquara atdhetare revolucionare dhe intelektuale shqiptare të shekullit 20-të , e terë jeta e tij dhe familjes ishte në shërbim të Shqipërisë bashkëveprimtar i Fan Nolit , Bac Bajram Currit dhe Ali Këlmendit të lavdishëm

Enver Hoxha dhe Shtabi i Përgjithshëm gjatë LNÇL krijuan formacione luftarake me emrin e tij të lavdishëm .

Leave a Reply