Fronti Popullor kujton Ded Gjo Lulin e madh

Ded Gjo Luli emër i lavdishëm , dhe i paharruar i kombit shqipëtar në luftërat çlirimtare kundër pushtueseve mizor otoman sllavogrek .
Një nga shtyllat e Kombit shqiptar me Kryengritjet e tij dhe mijëra malësoreve ku ju dha goditje vdekjeprurese forcave armike veçmas në vitin 1911 -1912 .
Pa dyshim një nga figurat më të ndritshme Kombëtare të të gjitha kohërave .

Leave a Reply