Labinot Tahiri Shërbëtor i Popullit dhe Humanist i lindur

Modest i thjeshtë bamires atdhetar i pashoq dhe këngëtar eminent Labinot Tahiri -Labi tashme dhe politikan po politikan jomendjemadh po i dashur dhe pranë popullit çdo herë në çdo orë dite dhe nate .

Duke u rreshtuar me Komandantin Legjendar të UÇK -së Ramush Haradinajn dhe Aleancen Labi do rrite voten dhe do jetë dhe një mandat shërbetor i popullit në kuvend të Kosoves andaj pasi Kosova o një njesi zgjedhore meriton votë në nivel vendi sepse ka përkushtim sepse vetem jep dhe nuk merrë asgjë dhe meriton admirim të pafund

Prandaj të gjitha kategoritē e popullsisë nga rinia luftaret deri te pleqet e gjejnë veten tek miresia e Labit zemermadh e bujar .

Vlen te ceket se atdhedashuria e Labit edukata familjare e tij vlerat shumëdimensionale e rangojn lart nē sytë e mbarë shqiptarisë.

Leave a Reply