Nënkolonel Astrit Huskaj përfaqësues i Veteranëve të UÇK -së për Amerikë , uron Veteranët Amerikan

N/Kolonel Astrit Huskaj luftëtar e Epror i UÇK -së sot me banim në shtetin mik SHBA , përfaqësues i OVL UÇK për Amerikë uron në emrin e tij dhe veteranëve Amerikanet për këtë ditë të shënuar .

Populli shqiptar vlerëson lart ndihmën kruciale amerikane në çlirim të Kosovës dhe e vlerëson lart ushtrinë amerikane heroizmin e tyre dhe veteranet amerikan.

Si dy popuj miq , thekson z.Huskaj për portalin JaninaPress ne jemi gjithmonë së bashku në çdo sfidë .

Leave a Reply