Kosova ka përfaqësuese , Kombëtarja është Shqipëria

Kosova shqipëtare ka përfaqësuese në futboll dhe çdo sport.

Çdo raportim tjetër është tendencioz dhe përçarës sepse ka veç një gjuhë një komb një kombëtare ajo shqipëtare .

Bashkimi Kombëtar do na fuqizoj në çdo pikëpamje !

Leave a Reply