Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli vendos Flamurin Kombëtar në shtëpin dhe lokalin e tij

Portali JaninaPress njofton se atmosfera festive është e zjarrtë te Enveristet në Ferizaj dhe Kryetari Frontit Agim Xhigoli ka mbuluar me flamuj kombëtar shtëpin lokalet dhe zyret e frontit njëherite duke pritur edhe shumë palë me stafin e tij .

Leave a Reply