Presidenti Hashim Thaçi kalon natën në Shqipëri pranë popullates së tronditur nga Termeti

Presidenti i Kosovës z.Hashim Thaçi ka vizituar Durresin, Thumanë nga afër i prekur dhe me dhimbje të madhe .

Qysh dje Presidenti Thaçi kishte urdhëruar FSK në e segmente të tjera për të ndihmuar atdheun e plagosur , vrarë sakatosur prandaj jemi një ???

Leave a Reply