Gjenerali i famshëm Lahi Brahimaj evokon kujtime mbi triumfin ndaj padrejtësive të Hagës

Sot 7 vite bëhen që ndodhi ajo që të gjithë e dinin, shpallja dhe vërtetimin i pastërtis së luftës së UÇK-së, nga Gjykata e Hagës. Kjo etapë kohore sikur edhe për shumë bashkëluftëtarë të tjerë, për mua mbetët pjesa më e ndritshme e jetës, prandaj PO! Krenar që jam themelues dhe trasues i UÇK-së dhe me ketë krenari do të jetojë gjithmonë.

Lavdi e nderim dëshmorëve të kombit!

Kështu shkruan në facebook Gjeneral i UÇK TMK Lahi Brahimaj figurë eminente kombëtare.

Leave a Reply