Shkëlqim Kelmendi në mesin e novatorëve më të spikatur në SHBA

Për prindërit, për familjen dhe për mbarë popullin shqiptar është kënaqësi dhe krenari kur biri i tyre, Shkëlqim Kelmendi, zgjedhët në mesin e 12 novatorëve më të dalluar në një qytet amerikan që ka mbi 700 mijë banorë!
Limi,
Gjithmonë krenar me ty!

Kjo familje emblematike i ka dhenë kombit veprimtar e luftëtar eminent të UÇK -së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *