Një Vit pa atdhetarin Metë Nimonaj , babai i dëshmorit Naim Nimonaj

Atdhetari i madh dhe burri i çmuar i kombit shqiptar Metë Nimonaj u bë një vit që iku fizikisht nga ne sepse jeta dhe vepra e tij e djemëve të tij familjes Nimonaj do rrojë përjetësisht sa të ketë diell mbi dhe .

Baca Metë la kujtime e nderim të madh në popull me virtytet e tij , dhe me vepren kombëtare në UÇK Legjendare.

Lexues të nderuar baca Metë është babai i Heroit Kombëtar sypatremburit zemerluanit kolosit NAIM NIMONAJ.

Burrat si baca Metë ishin dhe janë thesar kombëtar , ai gjithë jetën e tij u mundua për liri çlirim Bashkim e edukoi familjen në punë e dinjitet në atdhedashuri e respekt njerëzor .

I pavdekshem mbetet ky lis Shqipërie , ky vigan i kombit i cili la pas vetes familjen shembullore .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *