Nuk po gjykohet individi po UÇK-ja-N/Kolonel Astrit Huskaj

Thëniet se nuk po gjykohet lufta dhe UÇK-ja po bien poshtë dita ditës , konfirmimi i aktakuzave për Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin flet qartë për qëndrimet antishqiptare e njëanshme kësaj gjykate .

Janë të ulëta spektaklet e Eulexit , arrestohen çlirimtare e kriminelet serb sorollaten të lirë të pandeshkuar.

Si epror i UÇK TMK-së unë dhe bashkëluftëtaret në Amerikë apelojmë për unitet kombëtar dhe shfuqizimin e gjykates mënjëherë sa nuk është berë vonë .

Lufta titanike e UÇK së ka hy në anale historisë e atë nuk e njollosin dot proceset e montuara nga funderrinat serboruse hafijet dhe qarqe të huaja antishqiptare .

Ne do fitojmë , liria jonë quhet UÇK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *